Thursday 19 January 2017

Interview with...(8)

Naam/Name : Leni Sonck 


Beroep(Studies,...)/Occupation(Studies,...) :
Ik studeer Journalistiek aan de Artesis Plantijn Hogeschool in Antwerpen en hoop me daarna verder te specialiseren in modejournalistiek en/of reizen, daarnaast wil ik ook nog Chinees gaan studeren. Naast m’n studies ben ik ook blogger sinds oktober 2016, ik hou ervan te schrijven over reizen, mode en wat mij inspireert in het leven (personen, evenementen, muziek, …). Dit is allemaal te vinden op fiftyshadesofinspiration.wordpress.com

Favoriete dier/Favorite animal :
Mijn favoriete dier is een tijger, of een luipaard… Moeilijke keuze! Ik hou van het patroon in hun vacht en dat maakt deze dieren zeker uniek, iets waar ik zelf ook altijd op zoek naar ben: Hoe kan ik mezelf als een uniek individu uiten? Daarnaast doet een tijger mij ook terugdenken aan leuke tijden met geweldige mensen (lees: SYTYCD 2015, hete tijger, …).

Favoriete blogpost uit "Normal Belgium Girl With Dreams"tot nu (+waarom)/ Favorite Blogpost from "Normal Belgium Girl With Dreams" untill (+why) :
Ik vond de post over Paper Towns van John Green echt heel leuk! Persoonlijk is het een van mijn favoriete boeken, ik vind het een heel leuk verhaal en je raakt er helemaal in meegesleept. Daarnaast doet het me terugdenken aan de film, ik kreeg namelijk de kans om naar de avant-première van Paper Towns te gaan in Kinépolis Brussel en dat was een heel fijne avond.

Favoriete vakantiebestemming (+waarom) / Favorite Vacation Destination (+ Why) :
Dit is echt een heel moeilijke vraag! Binnen Europa is dat zeker IJsland, maar algemeen gaat mijn voorkeur uit naar Azië. Afgelopen zomer ging ik voor het eerst alleen, met het vliegtuig en buiten Europa op vakantie. Een heel avontuur, maar zeker een van de mooiste! China is een prachtig land met een schitterende cultuur. Jammer dat heel wat mensen een negatief beeld hebben over China, voor mij was het een onvergetelijke reis met geweldige mensen. Werkelijk adembenemend om een duik te nemen in de watervallen, ver weg van het drukke stadsleven. Deze zomer trek ik naar Thailand, ik kijk nu al uit naar het lekkere eten, de rijke cultuur en het prachtige land. Niet te vergeten de vriendelijke mensen met hun mooie lach. Volgend jaar hoop ik naar Seoul te kunnen of Hongkong of Japan (Tokyo, met die gekke Harajuku modewijken!) of Singapore of Nepal of … Doe mij maar Azië!

Als je iets voor de rest van je leven niet meer zou mogen doen, wat zou het zijn? / If you couldn't do something for the rest of your life, what would it be? :
Hmm… Nooit meer iets mogen doen, dan kies ik voor alcohol! Ik drink bewust heel weinig en heb daar ook absoluut geen behoefte aan dus dat zou ik zeker niet missen. Of nooit meer naar de gym hoeven gaan voor een bikini-proof lichaam.


3 varkens lopen over een brug, geef ze alledrie een naam / 3 pigs walk over a bridge, give them a name :
Sookie, Lorelai en Michel (Sorry, ik ben momenteel Gilmore Girls aan het bingewatchen, lang leve de examens)

No comments:

Post a Comment